Yeni infaz yasasına büyük tepki: Affetmiyoruz

Yeni infaz yasasının; toplumsal olaylarda yaşanan cinayetleri, kadına şiddet, çocuk istismarı gibi suçları kapsamasının tepkileri sürüyor.

Sosyal medyada yeni infaz yasasına tepki gösteren kullanıcılar #Affetmiyoruz etiketi altında buluştu.

BERKİN ELVAN’IN AİLESİ: BAŞKA ÇOCUKLAR ÖLDÜRÜLMESİN

2013’te Gezi Parkı Direniş’inde hayatını kaybeden Berkin Elvan’ın ailesi “Biz çocuklarımızı katleden katillerin ADİLCE yargılanmasını istiyoruz. Biz aydınların, gazetecilerin, avukatların, siyasi tutsakların serbest bırakılmasını istiyoruz. Eli kanlı katilleri affetmiyoruz.” İfadeleri ile tepki gösterdi.

Berkin’in babası Sami Elvan, siyasi tutsaklara özgürlük isterken; annesi Gülsüm Elvan ise “Kadınları, çocuklarımızı katledenlerin SERBEST bırakılmasını istemiyoruz.” İfadelerini kullandı.