Soma ve Aladağ Yaz Okullarına Gönüllü/Destekçi Olmak İster misiniz?

SHD Yaz Okullarına Destek Çağrısı
Soma’da iki yıldır gerçekleştirdiğimiz yaz okulunu bu yıl hem Aladağ’da hem de Soma’da yapacağız. Sosyal cinayetlerin en ağırlarını yaşayan bu iki kentimizde, bu olaylardan en çok etkilenen çocuklarımızla Temmuz ayında beraber olacağız.
Psikologlar, eğitmenler, gönüllüler hep birlikte; rekabetçi olmayan, hak bilinci veren, laik bir eğitimin mümkün olduğunu göstermeye çalışacağız. Çocuklarımızla birlikte üretecek, birlikte yaratacak, birlikte paylaşacağız.
Yaklaşık 400 çocuğun hayatına temas eden Sosyal Haklar Derneği Yaz Okullarına siz de gönüllü olarak ya da bağış yaparak destek olmak ister misiniz?
1) Yaz okulu çalışmamızda gönüllü olmak için son başvuru tarihi 2 Temmuzdur. Katılmak isteyen tüm gönüllülerle üçüncü ve son toplantımızı 3 Temmuz pazartesi saat 19.00’da Karaköy’de Mimarlar Odası toplantı salonunda gerçekleştireceğiz.Bekleriz!
(Adres:TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent ŞubesiKemankeş Mah., Kemankeş Cad. No:31Karaköy/Beyoğluİstanbul)  http://arsiv.mimarist.org/iletisim-bilgileri.html
2) Bağış yaparak destek olmak isterseniz, Bağışlarınız için hesap numaramız: Vakıfbank Beyoğlu Şubesi IBAN: TR38 0001 5001 5800 7286 2531 98

SOSYAL HAKLAR DERNEĞİ
www.sosyalhaklardernegi.org