Çocuk Hakları İhlalleri Raporlarımızı Açıklıyor, 3.Soma Yaz Okulu için Hazırlıklarımızı Başlatıyoruz!

SHD Çocuk Hakları İhlalleri Gözlemci Grubu, Türkiye’de Yılın İlk 3 Ayında Gerçekleşen Çocuk Hakları İhlallerini İnceledi. 23 Nisan’da Yayınlanan Raporların Linkleri:

SHD 2017 Ocak Ayı Çocuk Hakları İhlalleri Raporu

SHD 2017 Şubat Ayı Çocuk Hakları İhlalleri Raporu

SHD 2017 Mart Ayı Çocuk Hakları İhlalleri Raporu

BU YIL ÜÇÜNCÜSÜNÜ GERÇEKLEŞTİRECEĞİMİZ SOMA YAZ OKULUNUN HAZIRLIKLARINA BAŞLIYORUZ!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Türkiye’nin çocuk hakları karnesi için önemli verileri bu raporlarla açıklarken Sosyal Haklar Derneği tarafından Soma’da başta maden katliamında yaşamını yitiren madencilerin çocukları olmak üzere Soma çocukları için iki yıldır düzenlediğimiz Yaz Okulu’nun üçüncüsünün hazırlıklarının başladığını da kamuoyu ile paylaşırız.
SHD Çocuk Hakları İhlalleri Gözlemci Grubu ve Sosyal Haklar Derneği Yürütme Kurulu