SHD Hayvan Hakları Paneli 1 Ekim’de Birikimhane’de!

Sosyal Haklar Derneği Hayvan Hakları Çalışma Grubu’nun 1 Ekim Pazar günü düzenleyeceği panelde hayvan hakları ihlal raporlarından meclisteki havyan hakları mücadelesine kadar birçok konuya değinilecek. Panele Sosyal Haklar Derneği Genel Başkanı Melda Onur da katılacak.

4 EKİM YAKLAŞIRKEN HAYVAN HAKLARI PANELİ
Sosyal Haklar Derneği Hayvan Hakları Çalışma Grubu’nun 1 Ekim Pazar günü Birikimhane’de düzenleyeceği Hayvan Hakları Panelinde hayvan hakları ihlal raporlarından meclisteki havyan hakları mücadelesine kadar birçok konuya değinilecek.
Sosyal Haklar Derneği Genel Başkanı Melda Onur’un da katılacağı panelde, Hayvan Hakları İzleme Komitesi ve Hayvanlara Adalet Derneği’nden de katılımcılar hak ihlalleri raporlarını paylaşacak, 5199 nolu yasa ve gündemdeki değişiklik önerilerini değerlendirecekler.
1 Ekim Pazar günü tüm hak savunucularının ve hayvan dostlarının katılımına açık olan panel saat 14:00’da Beyoğlu. Mis Sokak, numara 19 adresindeki Birikimhane’de başlayacak.
Panelin programı ise şu şekilde;
Birinci oturum: 14.00 – 15.45
Moderatör: Rahşan Şişkolu
Sosyal Haklar Derneği Genel Başkanı Melda Onur: TBMM’de Hayvan Hakları Mücadelesi
Hayvanlara Adalet Derneği Başkanı Hülya Yalçın: 5199 No’lu Yasa ve Hayvan Hakları Mücadelesi