SHD Aladağ Yaz Okullarına Destek Veren Herkese Teşekkürler!

Sosyal Haklar Derneği; Aladağ Yurt Yangını/Katliamı (29 Kasım 2016) sonrası travma yaşayan çocukların olduğu, katliamdan en çok etkilenen köyler olan Aladağ’ın Köprücek ve Kışlak köylerinde  bir grup gönüllü eğitmenle birlikte 13 – 16 Temmuz 2017 tarihleri arasında çocuklara ve gençlere yönelik atölyeler, eğitim seminerleri ve rehabilitasyon çalışması düzenledi. Köylerde ailelerle özellikle kadınlarla buluşmalar gerçekleştirildi, sohbetler yapıldı. Yaz okulunun son günü, Soma’daki maden katliamında oğlunu yitiren Elmas hanım (Somalıların Elmas Annesi) Aladağ yurt yangınında evlatlarını yitiren annelerle buluştu. Ertesi gün Kozan’da görülen davaya da birlikte katılım sağlandı.
Yaz okulumuza maddi manevi destek veren tüm bağışçılarımıza, gönüllülerimize, üyelerimize, dostlarımıza sonsuz teşekkür ederiz…
Sosyal Haklar Derneği
30.07.2017

Yaz okullarının bitiminin ertesi günü 17 Temmuz 2017’de Kozan’da Davamız vardı.

Fotoğraflar: Dilek Dindar