Eşitlik,Özgürlük,Adalet ve Sosyal Haklarımız için 1 Mayıs’ta Alanlara Çıktık

Sosyal Haklar Derneği 1 Mayıs’ta İstanbul’da, Izmir’de, Adana’da, İskenderun’da düzenlenen mitinglere katıldı. SHD üyeleri henüz SHD teşkilatının olmadığı Giresun gibi illerde de demokratik kitle örgütleri ile birlikte alanlara çıktı.

İstanbul

Adana

İzmir’deki 1 Mayıs mitingine katılan Sosyal Haklar Derneği Soma Temsilciliği ve Soma Şehit Madenci Aileleri katliamın 3.yılında düzenlenecek mitingin duyurusunu yaparak demokratik kitle örgütlerini,siyasi partileri vd herkesi mitinge destek vermeye, katılmaya davet etti.

İzmir

Sosyal Haklar Derneği Soma Temsilciliği ve Soma Şehit Madenci Aileleri, İzmir’de 1 Mayıs miting alanına “Soma’nın Hesabı Sorulacak, Anaların Gözyaşı Katilleri Boğacak” sloganları ile girdi.

İzmir

İskenderun

Sosyal Haklar Derneği İskenderun Temsilciliği, 1 Mayıs miting alanına “Yaşasın 1 Mayıs, Faşizme Karşı Omuz Omuza” sloganları ile girdi.

İskenderun